Гастрогід Олена Павлова проведе смачну та ностальгійну екскурсію вінницькими "смаками"

Знавчиня подільської кухні підготувала історії про кафе та ресторани Вінниці кінця минулого століття, а також їхні страви та смаки

Двогодинна екскурсія історичними закладами харчування Вінниці відбудеться у четвер, 14 листопада, о 12:00 та у неділю, 17 листопада, о 13:00, передає Depo.Вінниця.

"Які вони — гастрономічні легенди центру Вінниці 80-90-х років минулого століття? Чому "пятьорік" — то була тверда валюта у "Вогнику" та які вони — пельмені з оцтом у кафе "Каштан". Легендарний коктейль у "Криниченьці" та хто був завсідником не менш легендарного "Чайника"? Смаколики, наливочки, дегустації, променад з авоськами", — йдеться в анонсі заходу.

Читайте також: Де в 1990-х "тусила" творча богема Вінниці і для чого реінкарнують "штаб" креативників

Влаштовує екскурсію вінницький гастрогід Олена Павлова. На своїй сторінці вона зазначає, що вартість екскурсії становить 300 гривень. Додає, що "авоська або екоторба — частина дрескоду".

"Шукайте авоськи - йдемо по гастрономічних легендах міста - згадувати і куштувати, порівнювати, тішитися один одним і радіти життю", - пише Павлова. 

Нагадаємо, що Олена Павлова щотижня розкриває таємниці подільської кухні на порталі Depo.Вінниця. За її рецептом ми вже готували чудові сирники з медово-малиновим соусом, пекли запашні гарбузові булочки, які смакують з чим завгодно. Також Олена Павлова розповіла як приготувати легендарний форшмак з вінницької Єрусалимки, в якому "цьоця Фіра" ховала приворотне зілля. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця