UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Гастрогід Олена Павлова проведе смачну та ностальгійну екскурсію вінницькими "смаками"

Знавчиня подільської кухні підготувала історії про кафе та ресторани Вінниці кінця минулого століття, а також їхні страви та смаки

Гастрогід Олена Павлова проведе смачну т…

Двогодинна екскурсія історичними закладами харчування Вінниці відбудеться у четвер, 14 листопада, о 12:00 та у неділю, 17 листопада, о 13:00, передає Depo.Вінниця.

"Які вони — гастрономічні легенди центру Вінниці 80-90-х років минулого століття? Чому "пятьорік" — то була тверда валюта у "Вогнику" та які вони — пельмені з оцтом у кафе "Каштан". Легендарний коктейль у "Криниченьці" та хто був завсідником не менш легендарного "Чайника"? Смаколики, наливочки, дегустації, променад з авоськами", — йдеться в анонсі заходу.

Читайте також: Де в 1990-х "тусила" творча богема Вінниці і для чого реінкарнують "штаб" креативників

Влаштовує екскурсію вінницький гастрогід Олена Павлова. На своїй сторінці вона зазначає, що вартість екскурсії становить 300 гривень. Додає, що "авоська або екоторба — частина дрескоду".

"Шукайте авоськи - йдемо по гастрономічних легендах міста - згадувати і куштувати, порівнювати, тішитися один одним і радіти життю", - пише Павлова. 

Нагадаємо, що Олена Павлова щотижня розкриває таємниці подільської кухні на порталі Depo.Вінниця. За її рецептом ми вже готували чудові сирники з медово-малиновим соусом, пекли запашні гарбузові булочки, які смакують з чим завгодно. Також Олена Павлова розповіла як приготувати легендарний форшмак з вінницької Єрусалимки, в якому "цьоця Фіра" ховала приворотне зілля. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme