UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Наприкінці вересня у Вінниці будуть експериментувати з традиційними подільськими стравами

Попередньо фестиваль національної кухні "Подільський горщик" відбудеться у Центральному міському парку, 22 вересня 

Наприкінці вересня у Вінниці будуть експ…

Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу Вінницької ОДА.

Мета фестивалю, яка полягає у поєднанні багатовікових традицій та рецептів із сучасними технологіями та техніками приготування страв.

За словами засновниці проекту "Гастрогід Вінниччини" Олени Павлової, фестиваль стане відкриттям: "Ми ще ніколи не збирали на одному майданчику всі національності які тут мешкають, ми ніколи не об'єднували єврейську, грузинську та вірменську кухні на одному фестивалі. Ми ніколи не знали про італійський вплив на кухню Поділля, не досліджували це настільки глибоко та цікаво. Кожна локація має бути екскурсом в історію Поділля. Тут ми хочемо представити наш проект "13 шефів", які будуть проводити свої майстер-класи спільно з носіями автентичних рецептів. Це все ми поєднаємо з новітніми технологіями".

Нагадаємо, що у рамках фестивалю чимало мистецьких подій "оживили" Сад Музею Коцюбинського: із незвичними перформансами там виступали відомі українські митці.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme