На вінницькому кулінарному фестивалі  "Чим хата багата, тим і рада" індійська світлиця "відчинила двері"

У нинішьому році свято національної кухні , яке вже стало традицією, проходить в режимі онлайн

На вінницькому обласному святі національної кухні  "Чим хата багата, тим і рада" презентували ще одну світлицю - індійську. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на сторінку  Вінницького обласного центру народної творчості у Фейсбук.

Керівник родинного ансамблю індійського танцю "Сур сангам" Сергій Журавльов розповів рецепт пиріжків, які називаються самоса.


Нагадаємо, що Обласне свято національної кухні  "Чим хата багата, тим і рада" розпочалось з презентації польської світлиці та майстер-класу з приготування фаршированого коропа.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця