UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На вінницькому кулінарному фестивалі  "Чим хата багата, тим і рада" індійська світлиця "відчинила двері"

У нинішьому році свято національної кухні , яке вже стало традицією, проходить в режимі онлайн

На вінницькому кулінарному фестивалі  "Ч…

На вінницькому обласному святі національної кухні  "Чим хата багата, тим і рада" презентували ще одну світлицю - індійську. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на сторінку  Вінницького обласного центру народної творчості у Фейсбук.

Керівник родинного ансамблю індійського танцю "Сур сангам" Сергій Журавльов розповів рецепт пиріжків, які називаються самоса.


Нагадаємо, що Обласне свято національної кухні  "Чим хата багата, тим і рада" розпочалось з презентації польської світлиці та майстер-класу з приготування фаршированого коропа.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme