Хто у Вінниці готує найсмачніше: Визначили переможців кулінарного конкурсу

Обов’язковим інгредієнтом однієї зі страв конкурсантів мала бути вишня – символ Вінницького стандарту гостинності

Валентина Пустіва

Учора, 15 грудня, у Вінниці завершився конкурс "The Best Cook". Обов’язковим інгредієнтом однієї зі страв конкурсантів мала бути вишня – символ Вінницького стандарту гостинності. Про це повідомляє Depo.Вінниця.

У фінал конкусу вийшли  Олександр Авдєєв, шеф ресторану "Clover - Сімейний ресторан",  НазарВітюк , кухар ресторації "Нова Провінція",  Олег Зінько, кухар "Gagarin burgers & meat", Сергій Марковський, шеф ресторану "Люди Fusion Place", Дмиро Палевський, старший піцайола ресторану "Батискаф 2.0"  і Борис Сиченко, шеф кухар ресторанного комплексу "Ренесанс"

Перше місце здобув Назар Вітюк, друге – Дмитро Палевський, третє – Олег Зінько.

Нагадаємо, протягом трьох днів в селі Буша Ямпільського району власники та топ-менеджери закладів розміщення та харчування, а також маркетологи працювали над розробкою Вінницького стандарту гостинності, який сприятиме встановленню високого рівня обслуговування та сервісу в готельно-ресторанній сфері Вінниці з акцентом на особливій якості локального продукту. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця