UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Французи високо оцінили гастротуристичний потенціал Вінниці

Представники Асоціації виставково-конференційних центрів Dijon Congrexpo поділилися досвідом у розвитку гастрономічного туризму і планують розвивати співпрацю з Вінниччиною

Французи високо оцінили гастротуристични…

У Вінниці перебувала делегація з французького міста Діжон. Представники Асоціації виставково-конференційних центрів Dijon Congrexpo поділилися досвідом у розвитку гастрономічного туризму і планують розвивати співпрацю з Вінниччиною. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на пресслужбу Вінницької міської ради. 

Асоціація виставково-конференційних центрів Діжона організовує Міжнародний гастрономічний ярмарок Foire de Dijon, який започатковано у 1921 році. Нині він серед топ-5 найбільших ярмарків Франції.

Поділитися досвідом і оцінити гастрономічний потенціал Вінниці приїхали президент асоціації Dijon Congrexpo Жан Батто, генеральна директорка асоціації Надін Базін та комерційна директорка Татьяна Дезош. Протягом трьох днів гості знайомилися з кухнею Поділля, інноваціями в ресторанній сфері, конкурентними та високоякісними продуктами харчової промисловості, що виробляються на Вінниччині, а також розвитком гастротуризму в регіоні.

Особливості місцевої кухні для гостей розкрила дослідниця Олена Павлова, яка розкриває читачам Depo.Вінниця таємниці подільської кухні.

Діжонська делегація взяла участь у різдвяному Vinnytsia Food Fest, зокрема в ролі журі конкурсу куті. На думку президента Dijon Congrexpo Жана Батто, Вінниця демонструє надзвичайно потужні кроки у системному просуванні своєї гастрономічної культури і може стати одним із центрів гастротуризму в Україні. 

 "Під час нашого візиту до Вінниці ми переконались в тому, що місто має величезний потенціал розвитку гастрономічної сфери, тут є всі необхідні складові для цього. Формування сучасної гастрономічної культури на основі заглиблення в історію кулінарних традицій - ваша унікальна особливість. Якісні ресторани і виробники, багато чудових ідей та команда муніципалітету вдало це доповнюють. Дуже важливо, щоб підприємці і міська влада працювали спільно над розвитком гастрономічної сфери", – наголосив Жан Батто. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme