В центрі Вінниці єднались за великим столом
Організатори акції зазначили, що об'єднувати країну варто і "на смак"
У Вінниці, 22 січня, до відзначення Дня Соборності України на Європейській площі вінничан частували українськими традиційними стравами. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу Вінницької міської ради.
На велетенській мапі України, на кожній з областей стояли тарілки зі смачними наїдками, які притаманні кожній області. У такий спосіб організатори хотіли показати з одного боку гастрономічні особливості кожного регіону, з іншого те, що ці страви відомі по всій країни і об'єднують людей із різних куточків України.
Так, для Вінниччини – це картопля по-Уланівськи, для Івано-Франківська – бануш, а для Житомирщини – деруни. Від кухарів можна було дізнатись секрети приготування того чи іншого наїдку, а також обрати для себе найулюбленішу українську страву.
Нагадаємо, що на центральному мосту у Вінниці утворили "Ланцюг єднання".
Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця