Там був жах: У Держпродспоживслужбі Вінниччини розповіли про перевірку закладу, який годував школярів, що отруїлись
Попередньо дітям та працівникам шкільної їдальні ставлять діагноз сальмонельоз, однак результатів аналізів досі немає
У піцерії в Козятині, що на Вінниччині, яка постачає харчування у місцеві навчальні заклади, побували інспектори Держпродспоживслужби. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на ТСН.
За словами заступника начальника Держпродспоживслужби у Вінницькій області Олександра Сорочана, інспектори виявили не лише недотримання технологічних регламентів, а й правил особистої гігієни.
"Недотримання технологічних інструкцій, там жах ми виявили. Тому і недотримання особистості гігієни призвела до того, що ця курятина не була якісно приготовлена, якісно прожарена", — каже Сорочан.
Він зазначив, що власник піцерії буде оштрафований на десятки тисяч гривень.
Нагадаємо, у Вінницькій області протягом 14–16 вересня до інфекційного відділення Козятинської ЦРЛ з попереднім діагнозом гострий гастроентероколіт госпіталізували 40 людей, які вживали їжу в шкільній їдальні у ЗОШ № 2 м. Козятин.
Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця