На першому "фудфесті" вінничани вчилися варити борщ з чорносливом

На ярмарку свої страви та випічку представляли вінницькі ресторани, кафе і професійно-технічні училища, які займаються підготовкою кухарів

Учора, 15 січня, у Вінниці відбувся перший фестиваль вуличної їжі "FoodFest". Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу Вінницької міської ради.

На ярмарку свої страви та випічку представляли вінницькі ресторани, кафе і професійно-технічні училища, які займаються підготовкою кухарів.

Окрім страв та випічки, представлених в ятках, вінничани мали можливість скуштувати незвичайного борщу - без буряка, але з чорносливом та горіхами. Його в казані на вогнищі варили учасники телевізійного шоу "МайстерШеф" Марина Шевченко та Євген Полівода.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця