Титул "Міс Вінниця-2017" дістався гламурній дочці міського голови (ФОТОРЕПОРТАЖ)

20-річна донька калинівського міського голови Анатолія Шамалюка виграла конкурс краси

Титул "Міс Вінниця-2017" дістався гламур…

Титул "Міс Вінниця-2017" дістався 20-річній студенці медуніверситету Аліні Шамалюк. 5 березня найкрасивішу дівчину конкурсу обирали на сцені театру імені Садовського. Як це було, дивіться у репортажі Depo.Вінниця.

Цьогорічний конкурс краси Міс Вінниця став ювілейним - двадцятим. Символічно, що у пару до традиційного ведучого свята Євгена Чепурняка ведучою стала Ольга Дудник, яка стала володаркою титулу найкрасивішої дівчини Вінниці 15 років тому.

Відкривали програму конкурсу ефектним лазерним шоу.

Перший вихід дівчат у зимових пальтах.

Дівчата розповідають про себе.

Наступний вихід конкурсанток був у літньому одязі від дизайнерки Наталі Горбонос, а потім у пляжному варіанті колекції від дизайн-студії "DESS". Тут же дівчата мали можливість показати свої хореографічні здібності.

Не менш ефектними за вихід конкурсанток були витупи фіналіста проекту "Україна має талант" Дениса Детинюка та його арт студії. За кілька хвилин художник створив картину, присвятивши його жінкам.

Шквалом овацій супроводжувалось неймовірне подолання гравітації від вінницького менталіста Артема Тихевича, який на сцені підняв у повітря дівчину з глядацької зали.

Традиційною родзинкою "Міс Вінниця" став вихід фіналісток у купальниках.

Надовго запам'ятаються глядачам вінницькі музиканти із супер-драйвового гурту "The Hypnotunez" –фіналістів проекту "Х-Фактор".

Аліна Шамалюк щойно дізналась про перемогу у номінації "Міс глядацьких симпатій". За кілька хвилин стане відомо, що цього року уподобання глядачів та журі співпали.

Дівчата в очікуванні результатів.

Після номінації від спонсорів проекту першими журі оголосило про титул віце-міс. Він діставсяч двом дівчатам.

Віце-Міс Вінниця 2017 – Анна Пилипенко (№12)

Дарія Глухенька - друга переможниця у номінації віце-Міс Вінниця.

Корону Міс вінниця вручала минулорічна переможниця конкурсу Дар'я Поліщук.

Щойно оголосили переможницю. Міс Вінниця -2017 - Аліна Шамалюк!

Аліна Шамалюк – двадцятирічна студентка Вінницького національного медуніверситету. Навчається на стоматологічному факультеті.

Дівчина зізнається, що доклала чимало зусиль аби перемогти. І хоч це не перша спроба на міському конкурсі краси, про те, що стане "Міс Вінниця", каже, не підозрювала.

"Конкуренція була дуже високою. Мені довелось чимало попрацювати над собою, схуднути на 7 кілограмів перед фіналом. Зараз мої параметри 86/60/95, але не вважаю їх ідеальними, - розповідає Аліна. -Перемогу присвячую своїй мамі, яка вірила і підтримувала мене. Саме із нею разом ми поїдемо у подаровану організаторами подорож".

Про своїх батьків Аліна розповідає неохоче. Мама – підпримець, тато – державний службовець. Насправді ж відомо, що батьком Міс Вінниця-2017 є міський голова Калинівки Анатолій Шамалюк.

Фото з Інстаграму Аліни Шамалюк:

Наступним етапом для себе Аліна називає гідне представлення Вінниці на всеукраїнському конкурсі краси "Міс Україна 2017".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme